Bastuflotte / Bastubåt Stockholm

Bastuflotte

Bastuflotte i Stockholm

Njut av värme, goda vänners lag och en stunds avkopplande bastubad! Behöver ni ta en paus från den stressiga vardagen eller är ni på jakt efter en passande aktivitet för svensexan eller möhippan? Ett bastubad fungerar som balsam för själen så samla ihop ett gäng och äntra bastuflotten för en avkopplande tur. Med på turen finns en besättningsman som styr flotten medan ni lugnt kan luta er tillbaka och njuta av värmen och den vackra naturen utanför.

Bastubåt

Bastubåt på Kastellholmen

Finns det ett lämpligare ställe för filosoferande än en vedeldad bastu? Ni kan vara upp till 12 personer och ni hyr hela bastubåten i 3 timmar. Besättningen sköter transporten och ni kan ägna er åt att hålla vätskebalansen, filosofera och bada. En avstressande aktivitet som är utmärkt för kompisgänget eller som teambuilding.

Bastu

Bastuflotte

Älskar ni att bada bastu? Nu har ni möjligheten att bada bast mitt ute på vattnet. Upplevelsen inleds med att ni hälsas välkomna ombord på bastuflotten. Besättningen tar er på en lugn och behaglig tur under tiden ni njuter av omgivningen. Under två timmar får ni fri tillgång till den lyxiga och unika flytande bastun. Svalka er därefter med ett uppfriskande dopp i havet.Lägg till Lev livet nu som startsida