Studiofotografering & Lyxfotografering Stockholm - Bli modell för en dag

studiofotografering

Studiofotografering

Porträttera dig, dina barn och/eller din familj med en riktig proffsfotograf. Du väljer själv om du vill ta ett klassiskt porträtt eller spontana, livfulla bilder som fångar just din personlighet.

Köp upplevelsen hos Liveit.se >>

Modell för en dag

Modell för en dag

Var fotomodell för en dag! Perfekt som julklapp, födelsedagspresent, möhippeaktivitet, eller kanske bara för att skämma bort dig själv!

Modell för en dag

Modell för en dag

Nu har du möjligheten att förvandlas till en modell. Du kommer få hjälp med professionell makeup-styling så att du kan förmedla det du önskar i bilderna. Efter att du ser ut som en modell så ska du sedan agera som en framför kameran. Du väljer själv känslan i bilden, det kan vara allt från rockstjärnelook till något mer utmanande och sensuellt.

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com >>

Lyxfotografering

Lyxfotografering

Unna dig själv eller någon annan något väldigt speciellt. Låt någon du gillar känna sig som en supermodell för en dag. Upplev boende på hotell och fotografering i studio. Detta lyxpaket blir garanterat ett minne för livet.

lifestyle

LifeStyle fotografering

En fotosession där en proffsfotograf fotograferar dig i reportagestil hemma i trädgården, på lekplatsen, i parken, på bryggan eller på någon annan favoritplats. Ta med familjen eller dina vänner och arbetskamrater.

Lägg till Lev livet nu som startsida