Spökvandring, Spökmiddag & mord i Stockholm

spökvandring

Spökvandring för två

Tror ni på spöken? Tror ni att det finns en logisk förklaring till allt mystiskt som händer? Vill ni verkligen veta sanningen? Er kunniga guide kommer att leda er genom 1300-talets labyrint av kullerstensgator, lyktbelysta gränder och passager. Hör berättelser om spöken, mord, mysterier och legender! Ni kommer aldrig att se på Sveriges huvudstad med samma ögon igen.

Köp upplevelsen hos Liveit.se >>

spökvandring

Spökvandring

Följ med på en kuslig spökvandring i Gamla Stans gränder. Du kommer få höra läskiga spökhistorier och besöka hemsökta adresser. Du kommer även få en inblick i Stockholms mörka historia. Frågan är om du kommer kunna somna när du kommer hem.

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com >>

spökvandring

Middag & mord för två

Nu kan ni vara med och uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag på restaurang mitt i Stockholm. Genom att cirkulera runt bland borden och diskutera och ställa frågor till de andra ska man komma fram till vem som är mördaren. Kvällen blir en succé med många skratt.

>> Köp upplevelsen hos Live it.se

Mordmysterium

Mordmysterium med middag

Brukar du klura ut vem som är mördaren i deckarböcker och filmer? Då är den här upplevelsen något för dig. Du kommer få uppleva en kväll fylld av lögner och svek. Det gäller att vara fokuserad för det kan svänga fort när nya bevis läggs fram på bordet. Nu har du chansen att lösa en mordgåta samtidigt som du får avnjuta en middag i sann deckaranda.

Köp upplevelsen hos Upplevelse.com >>

spökvandring

Spökvandring med middag

Tror du på spöken? Tror du att det finns en logisk förklaring till allt mystiskt som händer? Din kunniga guide kommer att leda dig genom 1300-talets labyrint av kullerstensgator, lyktbelysta gränder och passager. Hör berättelser om spöken, mord, mysterier och legender! Vandringen avslutas med en trerätters middag i en hemsökt restaurang.

Köp upplevelsen hos Liveit.se >>


Lägg till Lev livet nu som startsida